Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton câştigă simpatia americanilor după reţeta lui Băsescu (VIDEO)

Hillary Clinton câştigă simpatia americanilor după reţeta lui Băsescu (VIDEO)

Hillary Clinton câştigă simpatia americanilor după reţeta lui Băsescu <font color=red> (VIDEO)</font>
10 Ian 2008   •   14:18
La finele unui mitting electoral din New Hampshire, candidata la preşedinţia SUA, Hillary Rodham Clinton, a fost la un pas de a izbucni în lacrimi. Întrebată cum se simte, Clinton a replicat: "Nu este uşor, dar nu aş putea face ceea ce fac dacă nu aş crede cu pasiune în ceea ce fac. Este ceva foarte personal pentru mine. Nu este doar o problemă politică ... eu înţeleg ce se petrece". Totodată, a adăugat cu voce tremurândă că nu consideră alegerile un joc, fiind vorba "despre ţara noastră, despre viitorul copiilor noştri", a declarat Clinton.

Potrivit sondajelor din săptămânile trecute, fosta Primă Doamnă era cu mult depăşită de rivalul său în campanie, Barack Obama. În prezent, a câştigat o bătălie electorală importantă. New Hampshire-ul i-a acordat votul său de încredere.

Tot plânsul i-a adus şi preşedintelui Băsescu simpatia publicului şi succesul electoral. Traian Băsescu a izbucnit în lacrimi la ieşirea lui Theodor Stolojan din cursa pentru preşedinţia României.

Actualul preşedinte a fost profund emoţionat când a spus că Stolojan se retrage pentru că este şantajat de PSD. Episodul a fost comentat în nenumărate discuţii, reacţia preşedintelui fiind pusă pe seama hipersensibilităţii acestuia.

Şeful statului plânge când vorbeşte despre generaţia tânără, când defilează subunităţi militare sau când omagiază public moartea soldaţilor.

HILLARY CLINTON EXTREM DE EMOŢIONATĂ ÎNTR-UN DISCURS ELECTORAL

TRAIAN BĂSESCU PLÂNGE LA CAMPANIA ELECTORALĂ DIN 2004

Antena3.ro

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close