Antena 3 CNN Externe Hillary Clinton îl atacă din nou pe Barack Obama (VIDEO)

Hillary Clinton îl atacă din nou pe Barack Obama (VIDEO)

Hillary Clinton îl atacă din nou pe Barack Obama <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Mar 2008   •   10:20

Fosta primă doamnă se referă acum la lipsa de experienţă a mai tânărului său rival în cazul unei crize de securitate naţională. Atacurile doamnei Clinton intervin într-un moment greu pentru campanie, deoarece cu patru zile înaintea alegerilor preliminare din Texas şi Ohio, Barack Obama a preluat conducerea în sondaje. Mai mult, presa de la Moscova a scris vineri că Bill Clinton ar putea cere dizolvarea mariajului, dacă Hillary nu va câştiga alegerile prezidenţiale din această toamnă.

Recent, sechipa de campanie al lui Hillary Clinton a dat publicităţii un clip electoral despre securitatea naţională. Imaginile arată nişte copii care dorm liniştiţi în timp ce la Casa Albă sună un telefon. Ceva s-a întâmplat în lume în miezul nopţii, iar cetăţenii americani sunt cei care vor trebui să aleagă persoana care va răspunde la telefon. ?Avem nevoie de un preşedinte care va pune pe primul loc poporul american şi ne va da resursele de care avem nevoie aici, acasă. Vom căuta din nou modalităţi de colaborare cu alte ţări şi vom începe asta prin finalizarea războiului din Irak şi aducerea trupelor noastre acasă. Ştiu cât de important este să apărăm Statele Unite ale Americii?, spune Hillary Clinton.

Senatorul Barack Obama nu a pierdut momentul pentru a-i replica lui Hillary Clinton. El a pus la îndoială capacitatea acesteia de a lua decizii bune privind securitatea naţională. Obama s-a referit la ziua în care senatoarea a votat în Congres pentru invadarea Irakului: ?De fapt am avut un moment de fir roşu: a fost decizia de a invada Irakul. Doamna senator Clinton a răspuns greşit. George Bush a răspuns greşit. John McCain a răspuns greşit.?

Atacurile între cei doi candidaţi s-au intensificat în ultima perioadă. Alegerile preliminare din Texas şi Ohio, vor avea loc pe 4 martie.

Sursa foto: abcnews.com

HILLARY IESE DIN NOU LA ATAC 

Antena 3

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close