Antena 3 CNN Externe Hoții au furat bicicleta unui ministru belgian care venise pe bicicletă la un eveniment pentru promovarea ciclismului

Hoții au furat bicicleta unui ministru belgian care venise pe bicicletă la un eveniment pentru promovarea ciclismului

Hoții au furat bicicleta unui ministru belgian care venise pe bicicletă la un eveniment pentru promovarea ciclismului
14 Feb 2017   •   17:22

Un ministru belgian care a sosit la o conferinţă de presă pe bicicletă pentru a promova ciclismul a constatat o jumătate de oră mai târziu că hoţii i-au furat mijlocul de transport pe două roţi, relatează Reuters.

Ben Weyts, ministru al regiunii Flandra pentru vorbitorii limbii olandeze, a prezentat un plan de dezvoltare a mai multor piste pentru biciclete în valoare de 300 milioane euro, ca parte a unui program mai larg care promovează mijloace alternative de transport.

Deşi bicicleta a fost asigurată cu lanţ în rastelul stradal, Weyts a constatat că aceasta a dispărut după numai 30 minute. Deşi belgienii sunt obsedaţi de ciclism ca sport, maşinile rămân principalul mijloc de transport la muncă, astfel că ambuteiajele sunt la ordinea zilei în această ţară. Ministrul a fost nevoit să-şi cheme maşina de serviciu şi speră că poliţia îl va prinde pe făptaş cu ajutorul camerelor video din zonă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: hoti ministru Belgia promovare ciclism bicicleta
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close