Antena 3 CNN Externe Iarna a pus stăpânire pe Orientul Mijlociu (FOTO)

Iarna a pus stăpânire pe Orientul Mijlociu (FOTO)

Iarna a pus stăpânire pe Orientul Mijlociu <font color=red>(FOTO)</font>
30 Ian 2008   •   15:05

În Iordania, căderile abundente de zăpadă au îngreunat traficul rutier şi aerian. Prima zăpadă i-a luat pe nepregătite şi pe israelieni. Ninsoarea a paralizat activitatea în Ierusalim şi a afectat serios traficul rutier. În acest timp, în Fâşia Gaza, palestinienii se confruntă cu inundaţii. O puternică furtună de zăpadă a paralizat peste noapte capitala Iordaniei, Amman. Ninsoarea a creat un adevărat haos pe şosele. Zeci de maşini au rămas blocate în trafic. Utilajele de deszăpezire abia fac faţă, deşi curăţă non-stop carosabilul. Din cauza zăpezii, autorităţile iordaniene au decis să închidă şcolile şi liceele din capitală.

ZĂPADĂ LA IERUSALIM

Iarna a pus stăpânire şi pe Liban. Şi aici zăpada a perturbat serios traficul. Prima zăpadă i-a luat pe nepregătite şi pe israelieni. Deşi nu a nins abundent, Ierusalimului a fost acoperit de un strat de zăpadă de câţiva centimetri care a paralizat întreaga activitate. Autorităţile au întrerupt de miercuri dimineaţă transportul public iar şcolile, liceele şi Universitatea Ebraică au fost închise.

Meteorologii au anunţat ninsori abundente în oraşul Haifa, al treilea ca mărime din Israel.

Dacă în Cisiordania e iarnă în toată regula, în Gaza palestinienii se luptă cu inundaţiile. Strazile s-au transformat în adevărate lacuri şi zeci de case au fost inundate.

Antena 3

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close