Antena 3 CNN Externe Imagini de coşmar cu autocarul în flăcări, din Egipt (VIDEO)

Imagini de coşmar cu autocarul în flăcări, din Egipt (VIDEO)

Imagini de coşmar cu autocarul în flăcări, din Egipt <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Mai 2008   •   18:25

Turiştii implicaţi în accidentul de autocar din Egipt au trăit momente de groază când maşina s-a răsturnat şi a luat foc. O dovedesc imaginile filmate de un trecător, imediat după accident. Autocarul a ars ca o torţă. Nouă oameni au murit. Printre ei, şi o turistă din România. 40 de turişti străini se aflau în autocar când s-a răsturnat pe drumul dintre Sharm-el-Sheick şi Cairo şi a luat foc.

Unii au reuşit să iasă la timp şi să-i ajute şi pe câţiva oameni rămaşi blocaţi între scaune. O româncă, şase ruşi, o femeie din Ucraina şi şoferul egiptean n-au mai putut fi scoşi şi au ars de vii. Ambulanţele au ajuns prea târziu. Din autobuz nu mai rămăsese decât carcasa calcinată.



Echipele de salvare i-au preluat pe cei 29 de pasageri răniţi, printre care şi doi români. Cei doi români vor ajunge mâine acasă, cu o cursă charter, împreună cu restul grupului de turişti.

Trupul româncei moarte va fi repatriat la începutul săptămânii viitoare, cu un avion de linie, pentru că legea egipteană nu permite îmbarcarea unui cadavru într-o cursă charter.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close