Antena 3 Externe Imagini dramatice din clădirea cuprinsă de flăcări la Londra! O femeie a transmis live din apartamentul în care a rămas blocată - VIDEO

Imagini dramatice din clădirea cuprinsă de flăcări la Londra! O femeie a transmis live din apartamentul în care a rămas blocată - VIDEO

15 Iun 2017   •   09:55
Imagini dramatice din clădirea cuprinsă de flăcări la Londra! O femeie a transmis live din apartamentul în care a rămas blocată - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com

O mamă a doi copii prinsă la etajele superioare ale blocului-turn din Londra cuprins de flăcări miercuri dimineaţă a transmis live pe pagina sa de Facebook imagini din interiorul clădirii, potrivit Daily Mail.

La mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului, femeia în vârstă de 30 de ani şi cele două fiice ale sale sunt încă date dispărute.

Oficialii anunţă că sunt slabe şanse să mai fie găsiţi supravieţuitori. În flmuleţul de aproape 7 minute, realizat în interiorul apartamentului, Rania Ibrham, care vorbeşte şi în englez, şi în arabă, arată coridorul negru de fum.

În timp ce în filmuleţ se văd echipaje ale poliţiei şi pompieri, pe fundat se aud strigătele unei vecine: „Suntem prinşi la etajul 23! Sunt prea mulţi oameni prinşi sus”.

Dintre cele 78 de persoane spitalizate, 18 se aflau în stare critică, iar numeroase persoane erau în continuare date dispărute, ceea ce alimentează temeri cu privire la creşterea bilanţului.

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close