Antena 3 CNN Externe Momentul în care mai mulți muncitori toarnă ciment în jurul unei mașini, pe o stradă din Polonia, viral pe internet

Momentul în care mai mulți muncitori toarnă ciment în jurul unei mașini, pe o stradă din Polonia, viral pe internet

Imaginile care surprind momentul în care muncitorii din Polonia decid să toarne ciment în jurul unei mașini, pe o stradă unde aveau loc lucrări, au devenit virale pe internet.

Momentul în care mai mulți muncitori toarnă ciment în jurul unei mașini, pe o stradă din Polonia, viral pe internet
Sursa foto: Facebook/LDZ Zmotoryzowani Łodzianie
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2023   •   18:41

Imaginile au fost surprinse recent, pe strada Legionów din centrul orașului Łódź, Polonia.

Deși autoritățile au anunțat că strada urmează să fie asfaltată, un șofer a decis, totuși, să parcheze mașina în acel loc.

În această situație, muncitorii au hotărât că nu pot permite ca neglijența unui șofer să le strice ziua de muncă, așa că au acoperit mașina cu o folie și au turnat ciment în jurul ei.

Totodată, potrivit martorilor, angajații firmei de construcții au încercat să ia legătura cu proprietarul mașinii, însă eforturile lor au fost zadarnice, acesta fiind de negăsit.

Citește și: Studenții români, performanță uriașă în lumea medicală. Inima artificială creată la Iași a fost premiată în SUA

Ulterior, purtătorul de cuvânt al primarului orașului Łódź, Marcin Masłowski,  a confirmat faptul că mașina era parcată într-o zonă restricționată, în condițiile în care toți șoferii au fost informați despre lucrările programate în acel loc.

Acum, proprietarul mașinii ar putea primi o amendă usturătoare, pentru faptul că, deși a fost informat, nu și-a mutat autoturismul din acea zonă, potrivit polanddaily24.com.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close