Antena 3 CNN Externe În final, numai unul supravieţuieşte: Obama şi Hillary se duelează în stil NBA (VIDEO)

În final, numai unul supravieţuieşte: Obama şi Hillary se duelează în stil NBA (VIDEO)

În final, numai unul supravieţuieşte: Obama şi Hillary se duelează în stil NBA <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Apr 2008   •   17:57

Campania de promovare ?În final, numai unul supravieţuieşte?, realizată de Asociaţia Nord-Americană de Baschet (NBA) cu ocazia playoff-ului, i-a inspirat pe cei la TIME Magazine pentru coperta din 25 aprilie a revistei. TIME arată un chip compus din feţele celor doi rivali democraţi în lupta pentru Casa Albă, Barack Obama şi Hillary Clinton, după modelul realizat de NBA. Astfel, la doar câteva zile după ce s-au luptat în ringul de wrestling, Obama şi Clinton şi-au mutat lupta acum pe terenul de baschet.



Campania ?There Can Only Be One / În final, numai unul supravieţuieşte?, pentru NBA ? locul ?unde lucrurile uimitoare se întâmplă? ? a fost realizată pentru a aduce la viaţă dedicaţia, dorinţa şi sacrificiul ce creează intensele emoţii ale finalului de sezon din baschetul american. Câte un jucător emblematic al fiecărei echipe din playoff subliniază faptul că doar o echipă poate ieşi învingătoare: în fiecare seară, în fiecare fază a competiţiei şi, în cele din urmă, în finala NBA. ?Vom câştiga, da. Nu mă laud, ci cred asta. Cred în mine şi în echipa mea?, spun baschetbaliştii.

Inspirată după replica lui Duncan MacLeod - ?In the end, there can be only one? -, din serialul şi filmul ?Nemuritorul?, campania prezintă povestea finalului de sezon din NBA şi se va adapta, limita, intensifica şi reorienta până când doar două echipe vor rămâne în lupta pentru trofeul final. Clipurile de debut îi arată ?faţă în faţă? pe Kobe Bryant şi Shaquille O'Neal vorbind despre ?frică?, în timp ce LeBron James şi Kevin Garnett discută ?visul?.

Kobe Bryant vs Shaquille O'Neal


LeBron James vs Kevin Garnett


Dwight Howard vs Chris Paul


Steve Nash vs Jason Kidd


Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close