Antena 3 CNN Externe Incendiu de proporţii la studiourile Universal din Los Angeles (VIDEO)

Incendiu de proporţii la studiourile Universal din Los Angeles (VIDEO)

Incendiu de proporţii la studiourile Universal din Los Angeles <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Iun 2008   •   16:08

Incendiu de proporţii la unul dintre cele mai mari studiouri de film din lume: Studioul Universal din California. Focul, izbucnit în timpul după-amiezii, s-a răspândit cu repeziciune şi a făcut scrum mai multe clădiri din zona studiourilor de înregistrări. 100 de pompieri se luptă de mai multe ore să împiedice extinderea focului. De asemenea, mai multe elicoptere utilitare aruncă apă peste clădirile cuprinse de flăcări. Potrivit primelor estimări, pagubele se ridică la 20 de milioane de dolari.

Martorii spun că flăcările au izbucnit din senin. Incendiul a luat, însă, proporţii în doar câteva minute şi a distrus aproape în întregime mai multe cladiri din complex, precum şi un studio destinat înregistrărilor. Un martor a declarat că înainte de izbucnirea focului a avut loc o explozie.

Studiourile Universal se află la aproximativ 16 kilometri nord-vest de centrul oraşului Los Angeles şi sunt unele dintre cele mai mari studiouri americane de film. Platourile de filmare au fost fondate în 1912.

IMAGINI DE LA INCENDIU:


Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close