Antena 3 CNN Externe Incendiu de proporţii la un spital din Londra IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

Incendiu de proporţii la un spital din Londra IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

Incendiu de proporţii la un spital din Londra <font color=red>IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI</font>
02 Ian 2008   •   16:47

Un spital din centrul Londrei a fost cuprins de flăcări. Pacienţii de la celebrul spital de oncologie Royal Marsden sunt evacuaţi. Acoperişul a ars în întregime, incendiul declanşându-se la ultimul etaj al clădirii. Nu se cunoaşte încă ce anume a provocat incendiul. Există suspiciunea unui atentat, iar poliţia a blocat toate căile de acces pe strada Fulham Road, unde se află spitalul. 15 maşini de pompieri au venit la faţa locului pentru a stinge puternicul incendiu. Cel puţin două persoane se află încă în operaţie.

O parte dintre pacienţii evacuaţi au fost plasaţi într-o zonă amenajată spontan, pe o stradă în apropierea spitalului, unde asistenţii medicali le oferă îngrijirile necesare. Aceştia au fost înfăşuraţi în pături şi transportaţi în scaune cu rotile.

IMAGINI DE LA INCENDIUL DIN LONDRA

Spitalul de oncologie Royal Marsden este primul din lume care a făcut cercetări în domeniul cancerului şi a tratării acestuia. Împreună cu Institute of Cancer Research, Royal Marsden formează cel mai mare centru de tratare al cancerului din Europa, tratând peste 40.000 de pacienţi din Marea Britanie şi din lume anual.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close