Antena 3 CNN Externe Încercarea de pătrundere în reşedinţa premierului kosovar a fost o tentativă de furt

Încercarea de pătrundere în reşedinţa premierului kosovar a fost o tentativă de furt

Încercarea de pătrundere în reşedinţa premierului kosovar a fost o tentativă de furt
08 Iun 2008   •   17:32

Incidentul produs, vineri, la reşedinţa premierului kosovar a fost o tentativă de furt. Anunţul a fost făcut de poliţia de la Priştina, în urma arestării unui suspect. Bărbatul care a încercat să pătrundă în casa premierului a fost rănit într-un schimb de focuri. Iniţial, autorităţile au calificat incidentul drept un atac la adresa premierului.

Guvernul kosovar a anunţat vineri că a sporit măsurile de securitate în cazul miniştrilor, după incidentul în care a fost implicată familia premierului Hashim Thaci. Ulterior, ancheta a arătat că a fost vorba doar de o tentativă de spargere a locuinţei. Bărbatul care a încercat să pătrundă în locuinţă este un tânăr albanez de 19 ani, care a fost predat de propriul tată.

Poliţia a precizat că tânărul are deja cazier pentru furt. Suspectul a fost rănit la un braţ în timpul schimbului de focuri cu gărzile care păzeau casa demnitarului. Autorităţile de la Priştina continuă ancheta, pentru a stabili cu exactitate dacă au fost implicate şi alte persoane.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close