Antena 3 CNN Externe Închipuiri marca Hollywood. Hillary Clinton se crede Rocky Balboa al politicii

Închipuiri marca Hollywood. Hillary Clinton se crede Rocky Balboa al politicii

Închipuiri marca Hollywood. Hillary Clinton se crede Rocky Balboa al politicii
02 Apr 2008   •   12:57

Cursa pentru Casa Albă apelează la Hollywood. Unul dintre candidaţii în lupta pentru voturile delegaţilot, Hillary Clinton, se compară cu personajele de pe marile ecrane şi îl avertizează pe rivalul ei, senatorul de Illinois, Barack Obama, că va fi la fel de nemiloasă în campanie ca şi Rocky Balboa, personajul interpretat de Sylvester Stalone. Candidaţii democraţi şi-au concentrat campania pe statul Pennsylvania. Acolo vor avea loc alegeri primare peste trei săptămâni. Hillary Clinton şi Barack Obama au încercat să îşi desfăşoare discursurile în fabrici, deoarece probelemele pe care le dezbat sunt cele economice.

"Senatorul Obama spune că s-a săturat de campanie. Susţinătorii lui spun că vor să se termine. Ei bine, vă imaginaţi dacă Rocky Balboa s-ar fi oprit pe scările Muzeului de Artă şi ar fi zis: «Cred că am ajuns suficient de departe». Nu aşa merg lucrurile”, a precizat Hillary.

„Când vine vorba de terminat o luptă, eu şi Rocky avem multe în comun. Nu renunţ niciodată. Nu mă dau bătută niciodată", a ameninţat fosta primă doamnă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close