Antena 3 CNN Externe Ingrid Betancourt va scrie o piesă de teatru despre cei şase ani de captivitate

Ingrid Betancourt va scrie o piesă de teatru despre cei şase ani de captivitate

Ingrid Betancourt va scrie o piesă de teatru despre cei şase ani de captivitate
07 Iul 2008   •   10:03

Ingrid Betancourt, politicianul francezo-columbian, a anunţat că va începe să scrie o piesă de teatru despre experienţa neplăcută de a fi ţinută în captivitate, în junglă, timp de şase ani, de către rebelii marxişti. În vârstă de 46 de ani, Betancourt, care a călătorit în Franţa săptămâna trecută, a declarat pentru Le Journal du Dimanche că va reveni în Columbia în câteva zile pentru a începe munca.

“Între timp vreau să vizitez Franţa, toată Franţa. Dar vreau să fiu şi singură alături de copiii mei. Vreau să ofer acest timp familiei mele, tatălui copiilor mei, pe care îl ador şi care a purtat o luptă extraordinară pentru mine”, a adăugat Betancourt. Întrebată dacă va scrie o carte despre chinurile prin care a trecut, ea a spus: “Voi scrie o piesă de teatru”.

Betancourt a reiterat că nu crede că libertatea ei a fost răscumpărată, dar, având în vedere ce a trebuit să îndure, a spus că nu vede nicio problemă dacă ar fi fost plătită eliberarea ei. “Dacă ar fi adevărat, cu atât mai bine. De ce nu? Am suferit teribil”, a spus ea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close