Antena 3 CNN Externe Interlopul Ioan Clămparu, la audieri: Dumnezeu e mare. Ştie că nu sunt un om atât de rău

Interlopul Ioan Clămparu, la audieri: Dumnezeu e mare. Ştie că nu sunt un om atât de rău

Interlopul Ioan Clămparu, la audieri: Dumnezeu e mare. Ştie că nu sunt un om atât de rău
Sursa foto: Foto: telenews.ro
de N.B.    |    26 Sep 2011   •   20:27

Ioan Clămparu speră în bunătatea şi iertarea lui Dumnezeu. Cel puţin asta le-a declarat jurnaliştilor spanioli, duminică, când a fost dus la audieri. Legile oamenilor l-ar putea trimite, însă, pentru mulţi ani în închisoare. Pe lângă mandatele de arestare emise pe numele lui în România şi Italia, interlopul mai este acuzat în Spania şi pentru trafic de cocaină.

Vânat de jurnalişti, Ioan Clămparu a dat prima sa declaraţie în timp ce era dus la audieri la Unitatea de Droguri şi Crimă Organizată din Spania.  Interlopul a spus că are încredere în Dumnezeu şi speră că i se va mai acorda o şansă.

În România, Adi Minune susţine că Ioan Clămparu este un om deosebit, deşi presa a scris că ar fi fost chiar atârnat într-un cuier şi folosit drept ţintă la o petrecere organizată de interlop.

Declaraţiile manelistului nu-l pot scăpa, însă, pe Ioan Clămparu de executarea pedepselor. În ţară, îl aşteaptă o condamnare în lipsă la 13 ani de închisoare pentru trafic de persoane, spălare de bani şi organizare a unui grup infracţional.

În Italia, pe numele lui s-a emis un mandat de arestare pentru trafic de droguri şi criminalitate organizată.

Presa spaniolă susţine că între 2000 şi 2002, Clămparu a creat în Italia o grupare specializată pe trafic internaţional de droguri care activa în principal pe ruta Spania - Italia. Atunci ar fi reuşit să trimită 27 de kilograme de cocaină din Madrid la Milano într-un camion de al poştei Spaniole.

×
Subiecte în articol: ioan clamparu Spania audieri interlop arestat
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close