Antena 3 CNN Externe Invenţii de primă doamnă. Hillary Clinton îşi fabrică un trecut glorios (VIDEO)

Invenţii de primă doamnă. Hillary Clinton îşi fabrică un trecut glorios (VIDEO)

Invenţii de primă doamnă. Hillary Clinton îşi fabrică un trecut glorios <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Mar 2008   •   10:01
Hillary Clinton inventează poveşti despre peripeţiile vitejeşti din vremea când era soţie de preşedinte. Totul pentru a câştiga teren în faţa lui Barack Obama, contracandidatul său în alegeri. Hillary se străduieşte să îi arate lui Obama că nu a fost doar "o primă doamnă de salon", relateaza The Washington Post.

Când Obama i-a desconsiderat experienţa politică, Hillary a început să uneltească, punând cap la cap o poveste cu gloanţe şi lunetişti. Răzbunarea fictivă a fostei prime doamne cuprindea ?momente de cumpănă? la care a luat parte, pe vremea când era soţia preşedintelui SUA.

Hillary Clinton a măsluit o poveste despre "periculoasa călătorie" întreprinsă în Bosnia, în martie 1996, unde a fost trimisă ea, pentru că viaţa preşedintelui nu putea fi pusă în pericol.



Ficţiunea nu se opreşte aici. Hillary spune că nici măcar nu i s-a făcut vreo primire oficială pe aeroportul din Tuzla şi că avionul în care se afla a aterizat chiar sub focurile de armă ale lunetiştilor.

Întregii delegaţii i s-ar fi spus să fugă la maşini, de teamă că membri ar putea fi împuşcaţi.

Potrivit editorilor americani, singura problema cu această povestire eroică ar fi că...nu este adevărată. Împotriva relatării lacrimogene a doamnei Clinton există imagini de arhivă ale televiziunilor.

Hillary şi fiica sa Chelsea au fost întâmpinate pe aeroport chiar de oficialii bosniaci şi americani. Mai mult, o fetiţă musulmană i-a recitat o poezie despre pacea din Bosnia.

În loc de fuga către maşini ?cu capul aplecat de teama gloanţelor?, fotografiile arată o Hillary zâmbitoare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close