Antena 3 CNN Externe Italia. Fata unui om de afaceri, luată ostatică de cinci români (MĂRTURIA MAMEI)

Italia. Fata unui om de afaceri, luată ostatică de cinci români (MĂRTURIA MAMEI)

Italia. Fata unui om de afaceri, luată ostatică de cinci români <font color=red>(MĂRTURIA MAMEI)</font>
08 Ian 2008   •   15:21

Şapte români au atacat duminică locuinţa unui om de afaceri italian, din apropiere de Milano. Fiica şi soţia italianului nu au nici o îndoială asupra naţionalităţii atacatorilor. Ambele i-au auzit pe cinci dintre bandiţi vorbind româneşte. Hoţii au intrat în vila italianului, au ţinut-o ostatică pe fiica acestuia, dar au fugit când mama fetei a reuşit să cheme poliţia. Carabinierii nu au încă nici un suspect.

MAMA FETEI AMENINŢATE DE ROMÂNI, PRIN TELEFON:

Când au intrat în casa omului de afaceri milanez, hoţii nu au găsit-o acasă decât pe fiica acestuia, o tânără de 23 de ani. Au ameninţat-o cu pistolul şi i-au cerut să deschidă seiful familiei, în care se aflau 10.000 de euro. Cum tânăra le-a spus că nu ştie cifrul, hoţii s-au hotărât să o aştepte pe stăpâna casei.

Numai că femeia de 50 de ani şi-a dat seama că locuinţa ei este atacată, pentru că i-a văzut afară pe doi dintre hoţi. Femeia s-a blocat în maşină şi a reuşit să sune la poliţie, chiar dacă hoţii au ameninţat că o împuşcă. Indivizii s-au speriat şi au fugit înainte să ajungă carabinierii. Ambele femei spun că cinci dintre atacatori vorbeau româneşte.

?Fiica mea le-a înţeles limba, pentru că noi avem muncitori români la ferma noastră şi ştim câteva cuvinte?, a declarat italianca, pentru Antena 3. Ea a precizat că este primul incident pe care familia îl are cu cetăţeni de origine română. ?Au fost tentative de intrare în locuinţa noastră, dar nu au reuşit niciodată. Nu putem şti cine erau aceste persoane, dar ştim că aceasta e o bandă de răufăcători de origine română care vorbesc italiană cu noi. Dar între ei vorbeau româneşte?.

Femeile nu i-au recunoscut. Hoţii aveau cagule şi mănuşi, dar nu au folosit violenţa. Poliţiştii nu au nici măcar un suspect.

Tot în Italia, O MENAJERĂ ROMÂNCĂ A FOST REŢINUTĂ PENTRU UCIDEREA UNEI FEMEI DE 80 DE ANI

Antena 3

×
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close