Antena 3 CNN Externe Italia. Fraţii dispăruţi în 2006 nu au fost răpiţi de români

Italia. Fraţii dispăruţi în 2006 nu au fost răpiţi de români

Italia. Fraţii dispăruţi în 2006 nu au fost răpiţi de români
26 Feb 2008   •   12:12

Autorităţile italiene au găsit luni seară trupurile mumificate a doi copii căutaţi de aproape 2 ani în România. Cei doi băieţi italieni au dispărut de acasă în vara lui 2006. Poliţiştii italieni au acuzat-o iniţial de răpire pe menajera de origine română care lucra pentru familia de italieni.
Poliţiştii au găsit trupurile copiilor dintr-o întâmplare. Un băiat de 11 ani a căzut într-o cisternă dintr-un depozit părăsit din oraşul Gravina în timp ce se juca cu prietenii. Oamenii legii au fost chemaţi să-l salveze pe copil. Au găsit însă şi două trupuri mumificate în aceeaşi cisternă, iar resturile de haine corespundeau celor din descrierea fraţilor dispăruţi.

Ciccio şi Tore Pappalardi au dispărut de acasă la 5 iunie 2006 din localitatea Gravina, regiunea Puglia. Poliţia din întreaga Italie şi poliţia din România i-au căutat timp de 20 de luni.

Prima suspectă a fost menajera familiei pappalardi, o româncă. Femeia a dispărut la scurt timp după ce poliţia a început să caute copiii.

Procurorul italian a venit până în România ca să o interogheze pe femeie, iar poliţiştii români i-au căutat şi ei pe cei doi fraţi. Nu i-au găsit însă niciodată.

Părinţii copiilor dispăruţi s-au despărţit între timp. Mama băieţilor l-a acuzat de mai multe ori pe tată că ar fi un om violent şi că ar fi abuzat de cei doi băieţei.

Tatăl copiilor este acum suspect de crimă. Poliţiştii cred că bărbatul şi-a ucis copiii şi i-a aruncat în depozitul părăsit. Italianul se află în arestul poliţiei de mai multe săptămâni.

Antena 3
 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close