Antena 3 CNN Externe Italia. O femeie în vârstă de 90 de ani a fost agresată şi tâlhărită de doi români

Italia. O femeie în vârstă de 90 de ani a fost agresată şi tâlhărită de doi români

Italia. O femeie în vârstă de 90 de ani a fost agresată şi tâlhărită de doi români
29 Sep 2008   •   18:53

Un bărbat şi o femeie de naţionalitate română au agresat-o pe proprietara casei unde fuseseră angajaţi cu doar două zile înainte. Victima, o italiancă în vârstă de 90 de ani, din localitatea Santa Flavia de lângă Palermo, a fost lovită cu mai multe obiecte în cap, prezentând mai multe tăieturi şi contuzii la nivelul feţei. După ce au agresat-o, cei doi tineri au legat-o de gât şi de picioare, astfel încât să se sugrume singură, apoi au furat mai multe bunuri de valoare din apartamentul femeii, printre care bijuterii, un calculator, un televizor, o geantă cu bani şi documente.
Potrivit primelor declaraţii ale victimei, cei doi români fuseseră angajaţi de femeie de două zile, în urma unui anunţ dat într-un cotidian local, şi urmau să lucreze o săptămână de probă, informează Mediafax. În urma cercetărilor, poliţiştii italieni au găsit în apartamentul victimei o geantă în care se afla un paşaport, o carte de identitate şi două doze de haşiş. Anchetatorii au mai găsit un pistol de jucărie, asemănător armelor folosite de poliţiştii italieni.
Victima a fost găsită, duminică seara, de fiul ei, care a şi transportat-o la spital. În cursul zilei de luni, femeia le-a spus poliţiştilor că fotografia din paşaportul găsit în locuinţa sa o reprezintă pe tânăra care o agresase. Cei doi români sunt daţi în urmărire pentru răpire, sechestrare de persoane şi vătămare corporală gravă, fiind în momentul de faţă căutaţi de autorităţile italiene.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close