Antena 3 CNN Externe Cine este iubita lui Vladimir Putin, pe care o ține ascunsă în Elveția

Cine este iubita lui Vladimir Putin, pe care o ține ascunsă în Elveția

Vladimir Putin și-ar fi ascuns iubita, pe fosta gimnastă, Alina Kabaeva, în Elveția, de teama unor posibile consecințe nefaste ale războiului pe care el l-a pornit împotriva Ucrainei.

Cine este iubita lui Vladimir Putin, pe care o ține ascunsă în Elveția
Sursa foto: Facebook Alina Kabaeva / Getty Images
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2022   •   13:40

Kabaeva nu ar fi singură acolo, ci împreună cu cei patru copii pe care i-ar avea cu liderul de la Kremlin. Conform publicației Page Six, locul în care Putin a ales să își ascundă familia ar fi o cabană privată și extrem de sigură de pe teritoriul elvețian.

Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai premiate sportive din istoria gimnasticii ritmice rusești, cu numeroase medalii câștigate de-a lungul carierei sale. A fost supranumită "cea mai flexibilă femeie a Rusiei" și, la un moment dat, a pozat nud, învelită în blană de animal, pentru o revistă pentru bărbați.

Numele ei se leagă de cel al lui Vladimir Putin încă de acum câțiva ani, când s-a zvonit că cei doi ar avea o aventură. În 2008, ziarul rus Moskovsky Korrespondent a publicat o știre în care relata că Putin a divorțat de soția sa și urma să se căsătorească cu sportiva. Povestea a fost negata de Kremlin, iar ziarul a fost închis. Cu toate acestea, au continuat speculațiile cu privire la relația lui Putin cu fosta gimnastă, inclusiv numeroase rapoarte și acuzații că ar avea împreună patru copii, două fete gemene în vârstă de 7 ani, născute în Elveția, în februarie 2015, și doi băieți mai mari.

Mai multe surse au susținut că Putin ar fi luat-o de soție pe Kabaeva în cadrul unei ceremonii private, consfințite de biserica ortodoxă rusă.

Kabaeva a făcut parte şi din politică, fiind membră a parlamentului pro-Kremlin timp de opt ani.

În ciuda notorietății sale, presupusa iubită a lui Putin a fost rar văzută în public în ultima perioadă.

S-ar afla acum în Elveţia, ferită de Putin din calea războiului. După invazie însă, şi Elveția a fost una dintre țările care au adoptat o poziție extrem de dură față de Rusia. Totuși, nu este clar încă modul în care sancțiunile recente ar putea-o afecta pe Kabaeva, care ar avea şi cetățenie elvețiană, şi pe copiii săi.

Totodată, s-a raportat că Vladimir Putin și-ar fi ascuns şi prima soție, precum și pe fiicele lor într-un "oraș subteran" din Siberia, departe de orice repercusiune nedorită a decizie sale de a invada Ucraina.

×
Subiecte în articol: Alina Kabaeva
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close