Antena 3 CNN Externe Jaf ca-n filme la un magazin de bijuterii din Milano. Angajații au fost amenințați cu arma și sechestrați

Jaf ca-n filme la un magazin de bijuterii din Milano. Angajații au fost amenințați cu arma și sechestrați

Un atelier de bijuterii din Milano a fost scena unui jaf ca-n filme. O bandă de hoți mascați au năvălit în interior și au amenițat cu armele și sechestrat angajații. Ulterior, s-au făcut nevăzuți cu bunuri în valoare de un milion de euro.

Jaf ca-n filme la un magazin de bijuterii din Milano. Angajații au fost amenințați cu arma și sechestrați
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    04 Noi 2021   •   17:31

Incidentul a avut loc joi dimineața, în jurul orei 08:00. Imediat după deschiderea magazinului, cinci persoane cu fețele acoperite cu cagule au intrat în incintă și au luat ostatici angajații.

Oamenii au fost imobilizați și amenințați cu pistoalele, până la sosirea proprieterului. Italianul de 52 de ani era sigurul care putea deschide seiful.

După ce omul a ajuns, hoții au ales bijuterii finisate, dar au luat și materiale care urmau să fie prelucrate, în principal aur și paladiu. Valoarea estimată a pagubei se ridică la un milion de euro.

Angajații s-au eliberat în jurul orei 10:50 și au dat alarma. la fața locului au intervenit polițiștii de la UPG și echipa mobilă. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a da de urma tâlharilor.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit Milano Today, angajații au explicat că atacatorii ar fi fost și italieni și străini.

 

×
Subiecte în articol: jaf armat Milano hoti
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close