Antena 3 CNN Externe Japonia. O schizofrenică şi-a sechestrat fiica timp de opt ani

Japonia. O schizofrenică şi-a sechestrat fiica timp de opt ani

Japonia. O schizofrenică şi-a sechestrat fiica timp de opt ani
30 Oct 2008   •   19:40

O tânără din Japonia a fost sechestrată timp de opt ani de mama sa care suferea de schizofrenie. Femeia bolnavă psihic îşi ţinea fiica închisă în casă deoarece era convinsă că suferă când se duce la şcoală sau când intră în contact cu tatăl său. Deşi a fost eliberată de doi ani, cazul nu a fost făcut public până săptămâna aceasta de presa japoneză, informează AFP.
Femeia a început să-şi închidă fiica pe vremea când aceasta termina şcoala primară. Din acest motiv, fata nu a mers la şcoală decât două zile în trei ani. Tânăra a fost eliberată după ce poliţia a fost anunţată de un vecin care a auzit ţipete din casă. Din cauza condiţiilor în care trăise timp de opt ani, victima nu putea să meargă şi avea dificultăţi de comunicare cu ceilalţi.
Cu un an înainte ca fata să fie salvată, în 2005, tatăl acesteia, care s-a despărţit de femeie, a contactat poliţia pentru a anunţa că fiica lui ar putea fi ţinută în casă cu forţa de mama ei. Însă, reclamaţia nu a fost niciodată verificată.
Acum, în vârstă de 21 de ani, tânăra trăieşte într-o instituţie specializată deoarece are probleme psihice provocate de sechestrare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: japonia
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close