Antena 3 CNN Externe Acesta este eurodeputatul prins de poliţie la orgia sexuală cu droguri din Bruxelles. Decizie radicală după ce a fost identificat

Acesta este eurodeputatul prins de poliţie la orgia sexuală cu droguri din Bruxelles. Decizie radicală după ce a fost identificat

Jozsef Szajer, membru al Parlamentului European din 2004, membru al FIDESZ, partidul de guvernământ din Ungaria, este eurodeputatul prins de poliţie săptămâna trecută în timp ce încerca să fugă, pe acoperiş, de oamenii legii care puneau capăt unei orgii sexuale condimentate cu droguri într-un apartament din Bruxelles.

Acesta este eurodeputatul prins de poliţie la orgia sexuală cu droguri din Bruxelles. Decizie radicală după ce a fost identificat
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   20:21

Szajer, 59 de ani (foto, dreapta), este participantul la petrecerea exclusiv masculină care s-a rănit uşor în timpul tentativei de "evadare" din apartament, conform relatărilor presei internaţionale.

El și-a anunțat, recent, demisia din Parlamentul European și retragerea din viața politică şi a recunoscut, marţi, că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată în centrul Bruxelles-ului.

Szajer a infirmat, pe de altă parte, că ar fi consumat droguri.

"Nu am consumat droguri, am propus poliției să mi se facă imediat un test, dar nu a fost cazul. Poliția a spus că a fost găsită o pastilă de ecstasy. Nu era a mea, nu știu cine a adus-o și cum. Am dat poliției o declarație legată de acest lucru. Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea, îmi voi asuma sancțiunile", a afirmat politicianul.

Demisia sa devine efectivă în 31 decembrie 2020.

Jozsef Szajer a fost unul dintre autorii controversatei Constituții ungare din 2010, criticată, între altele, pentru că ar creşte gradul de ostilitate la adresa comunităţii LGBT.

25 de bărbați, între care și un europarlamentar, surprinşi de poliţie în plină orgie cu sex şi droguri, la Bruxelles

Poliția a fost nevoită să intervină, vineri, pentru a întrerupe o orgie sexuală la care participau 25 de bărbați, pe motiv că numărul maxim de persoane ce pot participa la evenimente private în pandemie este de 4, a transmis lessentiel.lu.

Printre participanții la eveniment s-a aflat și un europarlamentar, a cărui identitate și naționalitate nu au fost făcute publice iniţial.

Acesta ar fi încercat să fugă pe acoperiș, însă s-a accidentat și astfel a fost prins de oamenii legii. Când a fost interpelat de polițiști, europarlamentarul a invocat imunitatea diplomatică. 

×
Subiecte în articol: Jozsef Szajer Bruxelles
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close