Antena 3 CNN Externe Jurnalist Charlie Hebdo: Este foarte important să continuăm, în numele democraţiei şi libertăţii presei

Jurnalist Charlie Hebdo: Este foarte important să continuăm, în numele democraţiei şi libertăţii presei

Jurnalist Charlie Hebdo: Este foarte important să continuăm, în numele democraţiei şi libertăţii presei
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Ian 2015   •   21:48
Patrick Pelloux, jurnalist al Charlie Hebdo, a povestit, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Antena 3, momentele de groază pe care le-a trăit când a intrat în redacţia Charlie Hebdo, după atacul terorist. 
 
Pelloux a explicat, înainte de toate, că este foarte important ca Charlie Hebdo să apară în continuare, în numele presei libere. 
 
"Este foarte important pentru noi să continuăm, pentru că dincolo de cei opt ziarişti şi patru graficieni omorâţi, atacatorii au urmărit să omoare democraţia şi libertatea presei, ca urmare este datoria lor să continue acest lucru." 
 
Jurnalistul a explicat că nu a avut puterea până acum să relateze ce a găsit acolo, a evitat să spună acest lucru, şi acum a povestit că îşi aminteşte acea "imagine a terorii, că mirosea a praf de puşcă, mirosea a moarte, corpuri sfârtecate". Chiar şi pentru domnia sa, care este medic de urgenţă, acea imagine este greu de suportat şi de descris.
 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close