Antena 3 CNN Externe Londra. Minor înjunghiat mortal cu o sabie samurai, de băieţi de cartier

Londra. Minor înjunghiat mortal cu o sabie samurai, de băieţi de cartier

Londra. Minor înjunghiat mortal cu o sabie samurai, de băieţi de cartier
24 Ian 2008   •   09:17

Un băiat de 14 ani din Londra a fost înjunghiat cu o sabie de samurai de către o bandă de cartier.Paul Erhahon se afla în faţa unor blocuri din Leytonstone, Londra de Est, când un grup de băieţi, cu vârste cuprinse între în jur de 15 şi 19 ani, l-a acostat. Micii mafioţi au vrut să-i iniţieze pe Paul şi pe prietenul care îl însoţea. Ritualul includea lupta cu diverse arme, precum săbii de samurai, cuţite, mănuşi de baseball şi un lanţ foarte greu. Victima de 14 ani a fost mai întâi bătută cu pumnii, lovită şi apoi înjunghiată de ?băieţii de cartier?.

Paul a încercat să se apere, a strigat disperat după ajutor şi într-un final a reuşit să scape. Cu un efort supraomenesc, băiatul s-a îndreptat spre casă, dar s-a prăbuşit în apropiere de locul unde locuia.

Nici prietenul său nu a fost mai norocos. Acesta a fost găsit de către părinţii săi, care au constat că fusese înjunghiat de cinci ori. O jumătate de oră mai târziu, tânărul a murit.

Se pare să membrii bandei s-au retras după acest incident într-un parc din apropiere, unde au glumit pe seama aşa-zisului atac.

Cu aproape un an întârziere, a început procesul împotriva celor şapte băieţi, acuzaţi de crimă şi tentativă de omor. Sângerosul incident a avut loc pe 6 aprilie 2007.

Antena 3

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close