Antena 3 CNN Externe Macedonia. Ziaristul care a publicat articole despre crimele comise de el s-a sinucis

Macedonia. Ziaristul care a publicat articole despre crimele comise de el s-a sinucis

Macedonia. Ziaristul care a publicat articole despre crimele comise de el s-a sinucis
23 Iun 2008   •   09:52

Ziaristul macedonean care era acuzat că ar fi ucis trei femei şi apoi ar fi scris despre propriile crime în ziarul la care era angajat s-a sinucis. Vlado Taneski, în vârstă de 56 de ani, a fost arestat vineri, sub acuzaţia de răpire, viol şi ucidere a cel puţin două femei. Procurorii bănuiau că tot el este responsabil şi pentru moartea unei a treia femei, ucisă în mod asemănător cu celelalte două.

Ziaristul, corespondent local al cotidianului macedonean Nova Makedonija, a atras atenţia poliţiştilor după ce a inclus în articolele sale despre crime, detalii care nu fuseseră făcute publice. Ulterior, testele ADN au demonstrat că el este făptaşul. La interogatoriu, Vlado Taneski nu a recunoscut, dar nici nu a dezminţit acuzaţiile care i-au fost aduse.

Luni, poliţia a anunţat că acesta s-a sinucis în celula lui. ?Şi-a introdus capul într-o găleată cu apă. Nu ştim cum de nici unul dintre codeţinuţi sau din gardieni nu a remarcat ce făcea el?, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ivo Kotevski. ?A sfârşit ca într-un film de groază?, a adăugat oficialul macedonean.

Antena3.ro

×
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close