Antena 3 CNN Externe Madrid. Poliţişti spanioli arestaţi pentru că au obligat nişte românce să se prostitueze

Madrid. Poliţişti spanioli arestaţi pentru că au obligat nişte românce să se prostitueze

Madrid. Poliţişti spanioli arestaţi pentru că au obligat nişte românce să se prostitueze
09 Mai 2008   •   10:46

O revoltă generală a avut loc într-o suburbie a Madridului, după ce şeful poliţiei şi alţi 25 de poliţişti au fost arestaţi. Oamenii legii din oraşul Coslada au fost denunţaţi de nişte românce pe care le obligau să se prostitueze. Poliţiştii mai cereau şi taxă de protecţie de la numeroşi patroni de resturante şi magazine.

Poliţiştii erau organizaţi ca o bandă de mafioţi. Şantajau oameni de afaceri, obligau mai multe românce să se prostitueze, şi le cereau taxă de protecţie chiar şi elevilor de liceu. Locuitorii oraşului erau extrem de furioşi.

Arestările se datorează câtorva românce transformate de poliţişti în sclave sexuale. Femeile nu au mai îndurat chinurile, au trecut peste teama că vor fi pedepsite şi i-au denunţat pe poliţişti.

Arestarea şefului Poliţiei din Coslada şi a celor 25 de poliţişti corupţi a scos în stradă peste 200 de oameni. Spaniolii s-au adunat în faţa sediului Poliţiei şi şi-au manifestat furia. Locuitorii Cosladei sunt indignaţi că autorităţile locale nu au fãcut nimic să-i oprească pe poliţiştii mafioţi. Edilii oraşului spun însă că nu au primit niciodată vreun denunţ oficial.

Antena 3

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close