Antena 3 CNN Externe Mama lui Sarkozy: "Am fost prima doamnă a Franţei timp de numai 15 zile, din cauza Carlei Bruni"

Mama lui Sarkozy: "Am fost prima doamnă a Franţei timp de numai 15 zile, din cauza Carlei Bruni"

Mama lui Sarkozy: "Am fost prima doamnă a Franţei timp de numai 15 zile, din cauza Carlei Bruni"
07 Mai 2008   •   10:18

Mama preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Andrée - poreclita Dadu - a catalogat-o pe nora sa, Carla Bruni, ca fiind ?perfectă?. Remarca laudativă la adresa primei doamne a Franţei a fost făcută într-un interviu acordat postului de televiziune online Omegatv.tv, cu ocazia împlinirii unui an de când Sarkozy este preşedinte. Singurul reproş pe care mama lui Sarkozy îl aduce actualei soţii a preşedintelui este că nu a lăsat-o să fie prea mult timp primă doamnă a Franţei: "Am fost prima doamnă a Franţei timp de numai 15 zile, din cauza ta".

Mama lui Sarkozy a mai declarat că, în copilărie, Nicolas era foarte pasionat de citit, "colecţiona timbre", la fel ca bunicul său pe linie maternă şi era "în competiţie" cu fraţii săi.

Andrée a mărturisit că Nicolas a fost cel mai ataşat de ea dintre copii, mai ales că divorţul de tatăl său l-a "contrariat" pe actualul preşedinte.

Andrée Sarkozy nu s-a sfiit nici să povestească despre iubirile fiului său şi despre nurorile sale.

Dintre acestea, Carla Bruni este cea mai plăcută de mama-soacră: "absolut fermecătoare, adorabilă, foarte amuzantă şi drăguţă".

"Toată lumea o iubeşte. Ea reuneşte un număr de calităţi excepţionale. Are o lejeritate, aţi văzut-o în Anglia, este perfectă", a declarat mama preşedintelui.

"Dadu" nu neagă că a iubit-o şi pe prima soţie a preşedintelui, Marie, mama primilor doi copii ai acestuia.

"Am fost foarte apropiată de prima sa soţie, căreia i-am luat apărarea când au fost probleme...", a declarat aceasta.

Despre Cécilia Attias, mama lui Sarkozy a spune că a avut raporturi "foaret corecte" cu fosta primă doamnă. Dadu o considera "misterioasă" şi nu prea o înţelegea. Legat de despărţirea celor doi, din octombrie, Andrée a declarat că relaţia dintre Nicolas şi Cécilia nu mergea oricum foarte bine.

VEDEŢI AICI DECLARAŢIA MAMEI LUI SARKOZY

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close