Antena 3 CNN Externe Maroc. 56 de oameni au murit într-un incendiu izbucnit în Casablanca (VIDEO)

Maroc. 56 de oameni au murit într-un incendiu izbucnit în Casablanca (VIDEO)

Maroc. 56 de oameni au murit într-un incendiu izbucnit în Casablanca <font color=red>(VIDEO)</font>
27 Apr 2008   •   11:10

56 de oameni au murit şi alţi 12 au fost răniţi într-un incendiu care a devastat o fabrică de saltele din Maroc. Victimele erau muncitori, majoritatea femei. Nu aveau şanse să se salveze, pentru că uşile fabricii au fost încuiate de patron. Incendiul e considerat în Maroc drept cel mai grav din ultimii şase ani. Focul a izbucnit la parterul clădirii şi s-a extins rapid. Disperaţi, cei peste 100 de angajaţi aflaţi în fabrică au încercat s-au îndreptat spre ieşiri, însă au descoperit cu stupoare că sunt captivi, în interior.

MUNCITORII AU RĂMAS CAPTIVI ÎN FABRICA CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI 

Muncitorii au fost închişi în fabrică de către patronul lor. Mai mult, în clădire erau doar câteva extinctoare. Localnicii care au văzut incendiul au spart un perete şi au salvat câteva persoane. Alţii au scăpat ieşind pe acoperiş, însă mulţi au murit în incendiu.

Pompierii au stins după trei ore incendiul care, se pare a fost provocat de un scurtcircuit. Patronul fabricii urmează să fie anchetat pentru condiţiile pe care le oferea angajaţilor. Incendiul e cel mai puternic izbucnit în Maroc din 2002, când 50 de deţinuţi au murit într-o închisoare cuprinsă de flăcări.

Antena 3

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close