Antena 3 CNN Externe Mexic. Un băieţel şi-a lipit mâna de pat ca să nu meargă la şcoală (VIDEO)

Mexic. Un băieţel şi-a lipit mâna de pat ca să nu meargă la şcoală (VIDEO)

Mexic. Un băieţel şi-a lipit mâna de pat ca să nu meargă la şcoală <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Ian 2008   •   22:44

Un băieţel din Mexic a găsit o soluţie nu tocmai inspirată pentru a chiuli de la şcoală. Copilul şi-a lipit mâna cu adeziv de barele de metal ale patului. A fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a rezolva situaţia. Diego are 10 ani şi s-a întristat foarte tare că vacanţa de sărbători s-a terminat. Aşa că în dimineaţa primei zile de şcoală, înainte ca mama lui să vină să-l trezească, a fugit în bucătărie, a luat un flacon de adeziv şi şi-a lipit palma de patul din dormitorul său.

?Azi-noapte nu am putut să dorm, aşa că dimineaţă nu am avut chef să merg la şcoală. Aşa că am făcut tot ce-am putut ca să nu merg?, a povestit băiatul. Nu mică i-a fost mirarea mamei, când a văzut isprava odraslei. ?Am crezut că glumeşte, ai ales că el ştie că eram capabilă să tai bara patului şi să-l trimit aşa la şcoală?, a replicat mama.

Femeia s-a chinuit aproape două ore să dezlipească mâna fiului de pat, dar în zadar. În cele din urmă a chemat salvarea, iar medicii au reuşit să pună capăt situaţiei cel puţin inedite. Băieţelul a ajuns până la urmă şi la şcoală.

POVESTEA COPILULUI NĂZDRĂVAN:  

Observator

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close