Antena 3 CNN Externe Mezinul preşedintelui Libiei, arestat pentru comportament violent, în Elveţia

Mezinul preşedintelui Libiei, arestat pentru comportament violent, în Elveţia

Mezinul preşedintelui Libiei, arestat pentru comportament violent, în Elveţia
18 Iul 2008   •   14:11

Fiul cel mic al preşedintelui libian Muammar Gaddafi a fost eliberat pe cauţiune, după ce fusese acuzat că şi-a agresat doi subordonaţi, în Elveţia, informează BBC.

Hannibal Gaddafi şi soţia sa, însărcinată în ultimele luni, au fost reţinuţi marţi după un incident care a avut loc la un hotel de lux din Geneva. Cei doi au fost acuzaţi de atac şi comportament violent la adresa oamenilor aflaţi în serviciul lor, însă au respins orice acuzaţie.

Avocatul lui Gaddafi, Robert Assael, a declarat că două persoane din anturajul acestuia, un bărbat de origine marocană şi o femeie tunisiană, au acuzat cuplul că i-a lovit în apartamentul lor din Hotelul President Wilson.

În 2005, o instanţă de judecată din Franţa l-a condamnat pe Gaddafi pentru că şi-a lovit prietena. El a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare, şi plata unei cauţiuni de 790 de dolari.

Cu un an înainte, două persoane din stafful lui Gaddafi fuseseră reţinute după ce au atacat mai mulţi poliţişti francezi care îl opriseră pe acesta pentru că depăşise viteza legală pe Champ Elysees, în Paris. Ei au fost eliberaţi după ce autorităţile libiene şi-au cerut scuze oficial. Şi Gaddafi fusese reţinut, însă a fost eliberat pentru că beneficia de imunitate diplomatică.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close