Antena 3 CNN Externe Un milionar i-a pus pe angajații unei bănci să numere la mână 780.000 de dolari, după ce a fost obligat să poarte mască

Un milionar i-a pus pe angajații unei bănci să numere la mână 780.000 de dolari, după ce a fost obligat să poarte mască

Un milionar chinez a decis să-și retragă banii de la o bancă, după un conflict cu angajații instituției. Bărbatul nu purta masca de protecție și nu i-a fost permis accesul.

Un milionar i-a pus pe angajații unei bănci să numere la mână 780.000 de dolari, după ce a fost obligat să poarte mască
Sursa foto: Twitter/ WTF Facts
de Cerasela Stafie    |    31 Oct 2021   •   12:04

Omul nu și-a dezvăluit identitatea. Este cunoscut pe rețelele de sociale drept Sunwear. Tot acolo a povestit că, în data de 16 octombrie, a decis să facă o retragere masivă de numerar de la banca din Shanghai.

Mai exact, milionarul a scos aproximativ cinci milioane de yuani chinezești (780.000 de dolari americani) cash, după ce a avut un conflict cu angajații de la pază. Acesta a explicat că atitudinea lor a fost ”îngrozitoare”.

Mai mult, bărbatul a spus că le-a cerut funcționarilor să numere banii manual. Întreaga operațiune a avut o durată de aproximativ două ore.

Chinezul a precizat că cele cinci milioane erau suma maximă ce se putea retrage într-o zi, dar că intenționează să-și mute și restul banilor la alte bănci. Totuși, nu a menționat dacă ulterior a efectuat și alte tranzacții de acest fel, potrivit Insider.

Într-un comunicat, reprezentanții băncii au transmis că angajații de la pază au avut un conflict cu milionarul, pentru că acesta din urmă nu purta masca de protecție.

Sunwear a revenit cu explicații, spunând că respectă protocoalele COVID-19, dar că a uitat să-și ia mască în momentul în care a plecat spre bancă. El a menționat că i-a rugat pe angajații băncii să-i furnizeze una sau să-l îndrume către un magazin, de unde ar fi putut să-și achiziționeze.

Acesta a insistat că nu a refuzat să poarte masca de protecție și că respectă măsurile de protecție. Mai multe fotografii cu grămezi de bani așezați în valize au fost publicate pe rețelele de socializare.

Întreaga poveste i-a adus multă popularitate. Potrivit LadBible, numărul de urmăritori online ai lui Sunwear a ajuns la aproximativ 1,8 milioane.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close