Antena 3 CNN Externe Milionarul britanic, al cărui conac a luat foc, şi-ar fi ucis familia

Milionarul britanic, al cărui conac a luat foc, şi-ar fi ucis familia

Milionarul britanic, al cărui conac a luat foc, şi-ar fi ucis familia
03 Sep 2008   •   10:11

Milionarul britanic Christopher Foster şi-a ucis familia şi a pornit apoi incendiul care i-a distrus vila. Aceasta este ipoteza zguduitoare pe care o are în vedere poliţia engleză, care în prezent anchetează cazul.

Conform acestora, unul dintre motivele crimei era legat de starea psihică precară a lui Foster. Acesta era, se pare, în pragul falimentului. "Credem că domnul Foster şi-a ucis soţia şi fiica înainte de a porni incendiul care i-a distrus casa şi celelalte anexe marţi dimineaţa. Jill Foster a murit împuşcată în cap înainte să izbucnească focul. Cauza morţii nu a fost încă stabilită pentru domnul Foster şi pentru celălalt cadavru, despre care credem că este a lui Kirstie."

În prezent, poliţia britanică nu caută alţi suspecţi. Ofiţerii bănuiesc chiar că omul de afaceri este cel care apare în ultimele înregistrări surprinse de camerele sistemului de supraveghere a casei. ?Televiziunea cu circuit închis din vilă arată un bărbat despre care credem că este domnul Foster. Acesta se afla în curtea proprietăţii marţi dimineaţa şi avea în mână ceva care seamănă cu o puşcă. Pe înregistrare apar, în acelaşi timp, şi clădiri în flăcări."

Vila milionarului britanic a fost devastată, săptămâna trecută, de un incendiu. De atunci, soţii Foster şi fiica lor de 15 ani, au fost daţi dispăruţi. Poliţia a găsit înuntru 3 cadavre unul dintre ele fiind identificat ca aparţinând soţiei milionarului.

Antena3

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close