Antena 3 CNN Externe "Minunile" anului 2007. Bush - campion mondial la gafe (VIDEO)

"Minunile" anului 2007. Bush - campion mondial la gafe (VIDEO)

"Minunile" anului 2007. Bush - campion mondial la gafe <font color=red>(VIDEO)</font>
29 Dec 2007   •   15:01

2007 a fost un an încărcat pentru presa din întreaga lume. Gafele sau pasiunile liderilor politici, creaţiile artistice controversate sau legile mai puţin obişnuite au ţinut prima pagină a publicaţiilor şi au devenit subiect de dezbatere pentru posturile de televiziune. Liderul politic care a reuşit să ofere, şi anul acesta, cele mai multe subiecte pentru jurnalişti a fost, de departe, preşedintele american George W. Bush. A confundat APEC (Forumul Asia-Pacific), cu OPEC (Organizatia Exportatorilor de Petrol) şi a rămas fără ceas, în cadrul vizitei în Albania.

BUSH CONFUNDĂ SUMMITUL APEC CU OPEC:

Din cauza liderului de la Casa Albă, toată lumea a aflat, cu stupoare, că Nelson Mandela a murit. Un artist din Marea Britanie a realizat un portret al preşedintelui american din bucăţi tăiate din reviste porno. Opera artistului a stârnit indignare în Statele Unite, unde republicanii au calificat-o ca fiind "de prost gust".

PREŞEDINTELE AMERICAN GEORGE W. BUSH L-A DECLARAT MORT PE NELSON MANDELA

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a avut de asemenea un an deosebit. El şi-a lansat primul album cu muzică tradiţională, interpretată în timpul emisiunii sale, "Alo, Presidente".

CHAVEZ S-A APUCAT DE CÂNTAT:

În ceea ce priveşte legile ciudate, Vaticanul a emis, anul acesta, cele zece porunci pentru şoferi. "Îndrumarul pentru grija pastorală a şoselei" face apel la conducătorii auto "să respecte limitele de viteză şi să nu consume băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan".

VATICANUL A EMIS UN DECALOG PENTRU ŞOFERII ITALIENI

În 2007 au fost desemnate şi cele şapte "noi" minuni ale lumii. Renumitele monumente antice au fost inlocuite de Marele Zid Chinezesc, statuia lui Christos Mântuitorul de la Rio de Janeiro, ruinele incaşe de la Machu Picchu sau Colosseumul din Roma.

GALERIE FOTO: CELE 7 NOI MINUNI ALE LUMII

Antena 3

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close