Antena 3 CNN Externe Moarte teribilă pentru un deţinut din NY. PRĂJIT la peste 100 de grade celsius în propria celulă

Moarte teribilă pentru un deţinut din NY. PRĂJIT la peste 100 de grade celsius în propria celulă

Moarte teribilă pentru un deţinut din NY. PRĂJIT la peste 100 de grade celsius în propria celulă
20 Mar 2014   •   15:36

Moartea unui deţinut, Jerome Murdough, care practic a fost ars de viu de sistemul de climatizare din celula sa, se află acum sub investigaţia Departamentului de Corecţie din New York, transmite AP.

Potrivit autorităţilor, temperatura din celula victimei a crescut brusc la peste 100 de grade celsius, aparent din cauza unor defecţiuni tehnice. De asemenea sunt cercetaţi membrii din personalul penitenciarului şi se verifică dacă procedurile interioare au fost respectate.

Murdough, de 56 de ani, a fost arestat la 7 februarie, acesta fiind surprins că a intrat prin efracţie într-o clădire părăsită din Harlem. De menţionat că el era un biet om al străzii şi căuta un loc unde să se adăpostească din calea gerului de afară.

El a fost ulterior eliberat şi cercetat în stare de libertate, dar neputând să-şi plătească cauţiunea a fost încarcerat în Complexul Penitenciar NY Rikers.

La data de 15 februarie, el a fost găsit fără suflare în celula sa, amplasată într-o unitate specială, destinată persoanelor cu probleme psihice.

×
Parteneri
Atac cu rachete, lansat de teroriștii Hamas asupra Tel Avivului
x close