Antena 3 CNN Externe Montreal. Grav accident la un depozit de alimente (VIDEO)

Montreal. Grav accident la un depozit de alimente (VIDEO)

Montreal. Grav accident la un depozit de alimente <font color=red>(VIDEO)</font>
13 Mar 2008   •   08:14

3 femei au fost grav rănite în Montreal, după ce acoperişul unui depozit de alimente, din nordul oraşului canadian s-a prăbuşit. Femeile au stat 4 ore prinse sub dărâmături, însă, în cele din urmă, pompierii au reuşit să le salveze. Victimele au fost transportate la spital. Cauza incidentului nu a fost stabilită încă, dar se crede că de vină ar fi căderile masive de zăpadă din ultima vreme.

Incidentul s-a petrecut la un depozit de alimente din nordul oraşului Montreal. Cele 3 femei făceau parte dintr-un grup de 45 de persoane care se aflau în clădire la acea oră. În momentul în care acoperişul s-a prăbuşit, majoritatea oamenilor au reuşit să se salveze. Cele 3 femei n-au mai fost însă de găsit. După prăbuşirea acoperişului, a izbucnit şi un incendiu la depozit.

Pompierii canadieni au ţinut flăcările sub control, dar operaţiunile de căutare au fost amânate pentru câteva ore din această cauză. După stingerea incendiului, pompierii le-au căutat ore în şir printre dărâmături pe cele 3 victime, sperând ca ele să fie în viaţă. Le-au găsit după 4 ore de căutări, foarte grav rănite. Ele au fost transportate imediat la un spital din apropiere.

Cauzele accidentului nu au fost stabilite. Se crede însă că de vină ar fi cantităţile record de zăpadă căzute în regiunea Quebec, în această iarnă. Ultima furtună de zăpadă a avut loc chiar duminica trecută şi a fost probabil cea care a afectat rezistenţa acoperişului de la depozit -



Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close