Antena 3 CNN Externe New York. Jurnalistul CNN Richard Quest a fost prins cu droguri în buzunar

New York. Jurnalistul CNN Richard Quest a fost prins cu droguri în buzunar

New York. Jurnalistul CNN Richard Quest a fost prins cu droguri în buzunar
19 Apr 2008   •   11:59

Jurnalistul britanic Richard Quest a fost prins de poliţiştii din New York cu o cantitate de substanţe interzise, în timp ce se plimba prin South Park, la miezul nopţii. Quest a scăpat însă de închisoare pentru că a fost de acord să urmeze şedinţe de terapie şi consiliere. El a fost totuşi acuzat de vagabondaj pentru că, la ora la care a fost surprins în parc, acesta era închis publicului.

Quest are 46 de ani şi a fost reţinut vineri noapte în South Park, New York. Avea în buzunarul pantalonilor o pungă de plastic ce conţinea droguri. În primă instanţă, Richard Quest a declarat că este vorba despre o pungă cu bomboane mentolate. În faţa judecătorului însă, jurnalistul a fost de acord să urmeze şedinţe de consiliere vreme de şase luni, pentru a scăpa de închisoare.

Richard Quest este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ai postului american de televiziune CNN. Jurnalistul a fost şi în România în aprilie anul trecut, când a participat ca voluntar, la construirea unei case pentru o familie din Cluj. El are şi o bogată activitate în calitate de corespondent special pentru CNN. A acoperit subiecte de maximă importanţă cum ar fi războiul din Irak, moartea liderului palestinian Yasser Arafat sau înmormântarea Papei Ioan Paul al II-lea.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close