Antena 3 CNN Externe New-yorkezii au renunţat la guvernatorul care avea o relaţie cu o prostituată, pentru unul care şi-a înşelat soţia

New-yorkezii au renunţat la guvernatorul care avea o relaţie cu o prostituată, pentru unul care şi-a înşelat soţia

New-yorkezii au renunţat la guvernatorul care avea o relaţie cu o prostituată, pentru unul care şi-a înşelat soţia
18 Mar 2008   •   18:41

New-yorkezii au înlocuit un guvernator acuzat că a avut o relaţie cu o prostituată cu unul care şi-a înşelat soţia. La doar câteva ore de la depunerea jurământului, David Paterson a dezvăluit într-un interviu că a avut o relaţie extraconjugală. S-a întâmplat în 1999, când mariajul său era în impas. „Căsnicia noastră părea să o ia pe un drum greşit la un moment dat, dar am mers la un consilier matrimonial şi am decis că vrem să restabilim relaţia. Michelle ştie foarte bine ce s-a întâmplat”, a declarat guvernatorul.

Relaţia extraconjugală a durat trei ani, însă David Paterson nu a fost singurul care a călcat strâmb în această căsnicie. Şi soţia sa a recunoscut, în acelaşi interviu, că l-a înşelat pe Paterson, tot în perioada de criză a mariajului lor.

David, în vârstă de 53 de ani, şi Michelle Paterson, de 46 de ani, au decis să vorbească despre aceste lucruri, după ce în presă au apărut diverse informaţii despre viaţa lor personală. Guvernatorul a refuzat să divulge însă numele amantei sale.

Fostul guvernator de New York Eliot Spitzer şi-a anunţat demisia săptămâna trecută, după ce presa a dezvăluit că ar fi angajat o prostituată de lux cu 1.000 de dolari pe oră.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close