Antena 3 CNN Externe Nicolas Sarkozy ar putea deveni iar tătic. Carla Bruni este însărcinată

Nicolas Sarkozy ar putea deveni iar tătic. Carla Bruni este însărcinată

Nicolas Sarkozy ar putea deveni iar tătic. Carla Bruni este însărcinată
11 Ian 2008   •   13:36

Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni ar putea deveni părinţi după ce şi-au oficializat relaţia în urmă cu aproximativ trei săptămâni, formând un cuplu de mai mult de o lună de zile. Mai multe publicaţii din Italia şi Franţa au anunţat că cei doi ar aştepta un copil. Potrivit presei, fostul model italian a fost văzută, săptămâna trecută, la spitalul american din Neuilly, unde, se pare, a făcut un test de sarcină. Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani, mamă deja a unui băieţel, Aurélien, în vârstă de şase ani, nu şi-a ascuns dorinţa de a mai avea un copil. Şi preşedintele Sarkozy este părinte.

Cécilia şi Nicolas Sarkozy, care au divorţat în octombrie 2007, au împreună un fiu, Louis, în vârstă de 10 ani. Preşedintele francez mai are doi fii dintr-un prim mariaj.

Unul din fiii lui Sarkozy ar fi declarat despre copilul pe care îl aşteaptă tatăl său: "Măcar să fie fată, avem nevoie de o surioară".

Spitalul american din Neuilly nu a comentat acest zvon şi nici nu a transmis vreun comunicat oficial pentru a dezminţi informaţia.

Presa scrie că iubita preşedintelui Franţei s-a mutat deja la Palatul Elysée, unde ar fi fost instalat special chiar şi un studio de înregistrări, pentru ca Bruni să-şi continue cariera artistică.

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat, marţi, că relaţia sa cu cântăreaţa şi fostul model Carla Bruni este una serioasă, însă nu vrea să facă publică o dată pentru nuntă, un cotidian francez dând ca posibilă ziua de 9 februarie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close