Antena 3 CNN Externe Nicolas Sarkozy are o nouă iubită: Carla Bruni (GALERIE FOTO)

Nicolas Sarkozy are o nouă iubită: Carla Bruni (GALERIE FOTO)

Nicolas Sarkozy are o nouă iubită: Carla Bruni <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
17 Dec 2007   •   10:12

Preşedintele francez are o nouă relaţie. Trei săptămânale franceze vor publica în zilele următoare fotografii arătându-i împreună pe preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi pe cântăreaţa Carla Bruni. ?Cuplul Nicolas Sarkozy-Carla Bruni nu se mai ascunde. Cei doi îndrăgostiţi au fost văzuţi împreună weekendul acesta şi s-au lăsat fotografiaţi?, scrie săptămânalul l'Express, alături de fotografia noului cuplu. Preşedinţia franceză nu a dorit să comenteze conţinutul imaginilor.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO
Sursa foto: www.carlabruni.com

Cele trei publicaţii care îşi vor deschide săptămâna aceasta numerele cu fotografia ?amorezilor? sunt revistele Point de vue, Paris Match şi Closer. Fotografiile au fost făcute sâmbătă, la Disneyland, în apropiere de Paris.

FOTOGRAFIA DE PE PRIMA PAGINĂ A REVISTEI POINT DE VUE


Christophe Barbier, directorul l'Express, a declarat la un post francez de televiziune că el însuşi a obţinut confirmarea relaţiei, chiar de la Carla Bruni, pe care a numit-o "o bună prietenă". Potrivit site-ului l'Express, care afişează pagina întâi din Point de vue, preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi cântăreaţa Carla Bruni sunt ?foarte în largul lor pe această serie de clişee, luate în 15 decembrie de aproximativ zece fotoreporteri profesionişti prezenţi la faţa locului, care au lucrat fără să se ascundă?.

DIRECTORUL L'EXPRESS: AM OBŢINUT CONFIRMARE CHIAR DE LA CARLA BRUNI


Preşedinţia franceză a anunţat în 19 octombrie divorţul dintre Nicolas şi Cecilia Sarkozy. Anunţarea divorţului a creat o situaţie total inedită pentru un preşedinte francez, punând astfel capăt mai multor luni de zvonuri şi speculaţii.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE VIAŢA AMOROASĂ A PREŞEDINTELUI FRANŢEI

Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close