Antena 3 CNN Externe Nicolas Sarkozy, în căutarea popularităţii: Preşedintele şi-a lansat un nou profil pe Facebook (VIDEO)

Nicolas Sarkozy, în căutarea popularităţii: Preşedintele şi-a lansat un nou profil pe Facebook (VIDEO)

Nicolas Sarkozy, în căutarea popularităţii: Preşedintele şi-a lansat un nou profil pe Facebook (VIDEO)
Sursa foto: Sarkozy
21 Mai 2009   •   12:59

Nicolas Sarkozy şi-a lansat o nouă pagină pe site-ul de socializare Facebook. În contextul în care popularitatea preşedintelui francez este în liberă cădere, noul profil al preşedintelul francez arată o latură mai persoanlă a acestuia.

Pe pagina dedicată preşedintelul francez apar mai multe filmuleţe în care Sarkozy este cât se poate de tandru cu soţia lui, Carla Bruni. Cei doi se sărută şi se îmbrăţişează în văzul unor invitaţi, la Palatul Elysee.



Un alt filmuleţ îi prezintă pe Sarkozy şi prima doamnă a Franţei jucându-se cu câinii lor, imagine care pare a fi inspirată inspirată din frenezia stârnită de câinele preşedintelui american Barack Obama.

Cu toate că a scăzut în sondaje, preşedintele Franţei este foarte popular pe Internet. Acesta are nu mai puţin de 96.000 de prieteni.

Încă de la începutul mandatului său, Sarkozy a fost unul dintre cei mai controversaţi preşedinţi francezi. Căsătoria cu celebrul fotomodel Carla Bruni, precum şi plăcerea acestuia de a purta lucruri scumpe au alimentat bârfele despre el.

Potrivit unui sondaj publicat la începutul lunii mai, popularitatea lui Nicholas Sarkozy a scăzut drastic în cei doi ani de preşedinţie. doi francezi din trei se declară "dezamăgiţi" de activitatea lui Nicholas Sarkozy de la alegerea sa, în urmă cu doi ani.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy Carla Bruni
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close