Antena 3 CNN Externe Nicolas Sarkozy l-a confundat pe actualul soţ al cancelarului Angela Merkel cu fostul

Nicolas Sarkozy l-a confundat pe actualul soţ al cancelarului Angela Merkel cu fostul

Nicolas Sarkozy l-a confundat pe actualul soţ al cancelarului Angela Merkel cu fostul
02 Mai 2008   •   14:41

Din ciclul ?Sarkozy vorbeşte, presa nu mai conteneşte?, o altă gafă a preşedintelui Franţei ocupă prima pagină a ziarelor. Liderul de le Elysee a declarat că ţine mai mult la cancelarul german, Angela Merkel, decât spune presa şi neagă zvonurile potrivit cărora el şi ?doamna de fier? a Germaniei nu s-ar înţelege. Preşedintele Franţei a ridicat-o în slăvi pe Merkel, care a câştigat recent premiul Charlemagne. Sarkozy spune că Franţa şi Germania au avut şi ei conflicte în trecut, ca toţi vecinii de altfeş, dar că acum apele s-au potolit şi au revenit la sentimente mai bune.

?Am învăţat multe de la Angela Merkel?, mărturiseşte Sarkozy. ? Presa vorbeşte despre cuplul pe care îl formăm. Domnule Merkel, să nu credeţi chiar tot ce se scrie. Oricum, o plac pe Angela Merkel mai mult decât spun ei?, se confesează şeful de la Elysee soţului cancelarului german.

Toate bune şi frumoase, dacă pe soţul Angelei l-ar fi chemat Merkel. Întâmplarea face că madame Merkel nu a fost fidelă jurământului la cununie şi a divorţat de primul soţ pe nume Ulrich Merkel. A renunţat la soţ, dar i-a fost drag numele lui, aşa că l-a păstrat. În prezent, este căsătorită cu Joachim Sauer, profesor de chimie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close