Antena 3 CNN Externe Noi imagini de la asasinarea fostului premier pakistanez Bhutto (VIDEO)

Noi imagini de la asasinarea fostului premier pakistanez Bhutto (VIDEO)

Noi imagini de la asasinarea fostului premier pakistanez Bhutto <font color=red>(VIDEO)</font>
31 Dec 2007   •   15:17

O nouă înregistrare video a momentului în care a fost asasinat fostul premier Benazir Bhutto a fost dată publicităţii în Pakistan. Imaginile dramatice, filmate de un amator, au surprins chiar momentul în care Benazir Bhutto a fost împuşcată. Imaginile au apărut la câteva ore după ce fiul de 19 ani al lui Benazir Bhutto a fost ales, simbolic, lider al partidului condus de mama sa până la asasinarea ei. Aceste noi imagini nu sunt primele care surprind asasinatul, însă martorul a surprins mult mai clar împuşcăturile pentru că a filmat din alt unghi decât ziariştii.

Cele trei împuşcături se aud foarte clar. În înregistrare a fost surprins şi tatactorul, un bărbat îmbrăcata în negru, care poartă ochelari de soare.

În imaginile mai vechi, apărute săptămâna trecută, apare şi un bărbat îmbrăcat în alb, despre care se crede că ar fi sinucigaşul care s-a aruncat în aer.

Cele două înregistrări au strânit mari controverse în Pakistan în privinţa modului în care a murit Benezir Bhutto şi cine a pus la cale asasinatul.

Familia şi apropiaţii fostului premier acuză guvenrul că încearcă să muşamalizeze asasinatul spunând că Bhutto a murit din cauza unei lovituri la cap. Rudele însă spun că fostul premier a fost împuşcat în cap.

NOI IMAGINI DE LA ASASINAREA LUI BENAZIR BHUTTO  

Antena 3

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close