Antena 3 CNN Externe Noua Zeelandă a intrat în 2008 cu artificii şi concerte (VIDEO)

Noua Zeelandă a intrat în 2008 cu artificii şi concerte (VIDEO)

Noua Zeelandă a intrat în 2008 cu artificii şi concerte <font color=red>(VIDEO)</font>
31 Dec 2007   •   12:31

Anul nou a venit pentru neozeelandezi. Neozeelandezii din Auckland îşi spun ?La multi ani? în noaptea dintre ani într-un mare centru comercial. Municipalitatea a organizat un adevărat festival de o noapte şi se aşteaptă să adune la concerte peste 25.000 de oameni. Concertele au început deja de mai bine de 5 ore. Concertele de Anul Nou au loc pe 3 scene amenajate la etaje diferite ale unui mall, iar la alte două etaje sunt ringuri de dans şi diverse târguri de artă.

Pe prima scenă vor canta cele mai îndrăgite formaţii neozeelandeze. Pe a doua vor cânta şi vor dansa ansambluri folclorice din Insulele Pacifice, din China, India sau Coreea.

A treia a fost numită scena Carnavalului şi e destinată tinerilor. Aici vor evolua actori de comedie, ansambluri de dans, chiar şi celebra trupa Bollywood, care a fost prezentă şi la Bucureşti -

Dincolo de concerte, neozeelandezii se distrează şi pe ringul de dans imens de la etajul 3 şi iau lecţii de la artiştii care evoluează în spectacole. Mai mult, au parte şi de un târg de artă popularã. Intrarea la spectacol, a fost liberă, dar măsurile de securitate au fost destul de stricte.

Nu au fost servite deloc băuturi alcoolice, iar persoanele cu bagaje nu au fost lăsate să intre.

SPECTACOL FEERIC ÎN AUSTRALIA CU OCAZIA INTRĂRII ÎN NOUL AN

Antena 3

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close