O adolescenta a slăbit 38 de kilograme în trei luni. Vedeţi dieta miraculoasă (FOTO)

19 Noi 2008   •   12:30
O adolescenta a slăbit 38 de kilograme în trei luni. Vedeţi dieta miraculoasă (FOTO) Pixabay
209 kilograme. Aceasta era greutatea unei adolescente de numai 15 ani din Marea Britanie în urmă cu trei luni, anunţă The Sun. Adolescenta suferea de diabet şi o dureau îngrozitor articulaţiile. În plus, nu putea să facă decât câţiva paşi pe zi deoarece obosea foarte uşor. Însă, toate acestea se petreceau în luna august. În prezent, după ce a reuşit să slăbească 38 de kilograme, viaţa fetei este cu totul alta. A scăpat de diabet, face mai multă mişcare şi se simte din ce în ce mai bine.

Georgia Davis nu a reuşit performanţa de a slăbi 38 de kilograme singură. Disperaţi, părinţii ei au cerut ajutorul specialiştilor de la Academia de Slăbit din Asheville. Timp de trei luni, fata a ţinut o dietă bazată pe carne de bivol, despre care nutriţioniştii spun că are foarte puţină grăsime. Mesele adolescentei însumează maximum 1.400 de calorii pe zi, iar conţinutul de grăsimi alimentare nu trebuie să depăşească în total 12 grame pe zi.
Georgia a declarat: ?Anul trecut, de Craciun, îmi aduc aminte cum înfulecam ciocolată după ciocolată. Anul acesta, masa de Craciun va consta în fructe şi legume. Deja ma simt mult mai sigură pe mine, mi-am făcut mulţi prieteni la Academie. Însă, cel mai frumos cadou pentri Craciunul acesta este, cu siguranţă, dispariţia diabetului.?.
Aceasta este dieta cu ajutorul căreia a slăbit Georgia Davis:
Micul dejun:
- un covrig
-cremă de brânză fără grăsimi
-un pahar cu lapte degresat
- o jumătate de cană cu iaurt
- o cană de compot de piersici
- două albuşuri de ou

La prânz:
- un hamburger cu carne de bivol
-două felii de pâine
-o jumătate de cană de fasole fiartă
-o salată
-o cană de ananas proaspăt

La cină:
-o friptură de bivol
-o cană de paste făinoase
-o cană de sos (la alegere)
-morcovi cruzi şi salată

Antena3.ro

ExitPOLL
x close