Antena 3 CNN Externe O adolescentă de origine română a dispărut în Glasgow

O adolescentă de origine română a dispărut în Glasgow

O adolescentă de origine română a dispărut în Glasgow
07 Apr 2008   •   19:59

Poliţiştii din Glasgow sunt în alertă după ce o adolescentă româncă în vârstă de 15 ani a dispărut fără urmă. Irina Carpaci a plecat sâmbătă la un supermarket şi nu s-a mai întors acasă. Poliţiştii scoţieni spun că ar fi fost răpită. Câţiva martori le-au spus anchetatorilor că au văzut-o pe adolescentă urcând într-o maşină, pistă care este cercetată şi de detectivii britanici.

"Este o posibilă răpire şi facem apel la oricine din respectiva zonă care a văzut ceva să ne contacteze", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei. Detectivul John Mitchell a făcut acelaşi apel către populaţie, subliniind că este nerăbdător să vorbească cu oricine ar fi văzut-o pe Irina intrând într-o maşină sau vorbind cu un necunoscut.

Fata are în jur de 1,63 de metri înălţime, constituţie atletică şi părul şaten, lung. În momentul dispariţiei purta o fustă roşie, lungă până la glezne şi o helancă roşie. Familia ei este originară din oraşul Curtici şi s-a mutat la Glasgow în luna octombrie. Părinţii fetei lucrează ca vânzători de ziare în Scoţia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close