O companie din România donează 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame

17 Apr 2019   •   09:33
O companie din România donează 1 milion euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame foto- Facebook

Fondatorul unicornului UiPath, Daniel Dines, a anunţat pe scena unui eveniment pentru tehnologie ce are loc la Paris că în numele startup-ului pe care îl conduce va dona 1 milion de euro pentru reconstrucţia Catedralei Notre Dame, din capitala Franţei, devastată luni de un incendiu.

„UiPath datorează multe Franţei şi culturii franceze. Este timpul să dăm şi noi ceva înapoi Franţei. În numele UiPath, aş vrea să donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame", spune Daniel Dines la UiPaht Together Paris - se arată într-o postare pe Twitter a companiei, citată de startupcafe.   

Catedrala Notre Dame din Paris a fost serios afectată în urma unui incendiu ce a avut loc luni noapte.   

UiPath este o companie romanească cu sediul în Statele Unite şi Bucureşti şi birouri în şase ţări, specializată în dezvoltarea si vânzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA). Roboţii software UiPath sunt programaţi să preia munca de tipul copy-paste a angajaţilor, eliberându-i de sarcinile tranzacţional repetitive care îi solicită inutil.   

Compania ar putea ajunge curând la o evaluare de 7 miliarde de dolari. Compania a înregistrat venituri de 3,5 milioane de dolari în 2016, ceea ce înseamnă că veniturile startup-ulului ar creşte cu 5614% în aproximativ doi ani. 
 

ExitPOLL
Parteneri
x close