Antena 3 CNN Externe O fetiţă britanică la un pas de moarte, după ce un BMW a intrat în casă (FOTO)

O fetiţă britanică la un pas de moarte, după ce un BMW a intrat în casă (FOTO)

O fetiţă britanică la un pas de moarte, după ce un BMW a intrat în casă <font color=red>(FOTO)</font>
17 Dec 2007   •   19:13

Un şofer în stare de ebrietate a intrat cu maşina într-o casă, fiind la un pas să omoare o fetiţă de 11 ani, care se afla în propriul dormitor. Maşina a zdrobit zidul de cărămidă al casei, pătrunzând cu capota în hol şi devastând peretele interior al dormitorului fetiţei. Puternicul automobil BMW seria 5 a lovit un dulap din dormitorul micuţei, care s-a prăbuşit peste patul unde fetiţa dormea.

Lloyd Stephens, tatăl fetiţei, susţine că dulapul i-a salvat viaţa deoarece a apărat-o de lucrurile şi obiectele distruse care au sărit în toate părţile, inclusiv bucăţi de perete şi cărămizi.

Anna-Daisy a scăpat cu doar câteva julituri şi zgârieturi minore, dar a suferit un şoc, părinţii fiind nevoiţi să o scoată din dormitorul distrus pe fereastră.

Poliţia a demarat o anchetă, responsabilii abandonând locul faptei. Cu ajutorul unui elicopter, poliţiştii l-au găsit pe presupusul posesor al maşinii pe un câmp din apropiere. Ofiţerii au arestat şi o femeie, care se presupune că se afla în automobil la momentul incidentului.

Casa familiei Stephens este un fost hambar amenajat ca locuinţă, valoarea acestuia fiind stabilită la 400.000 de lire sterline. Cei cinci membri ai familiei locuiesc la prieteni până le va fi refăcută locuinţa.
Foto: Sky News

DORMITORUL FETIŢEI, DEVASTAT DE MAŞINĂ

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close