Antena 3 CNN Externe O furtună de zăpadă făcut ravagii pe Coasta de Est a SUA: Trei morţi şi trei milioane de oameni, fără curent electric

O furtună de zăpadă făcut ravagii pe Coasta de Est a SUA: Trei morţi şi trei milioane de oameni, fără curent electric

O furtună de zăpadă făcut ravagii pe Coasta de Est a SUA: Trei morţi şi trei milioane de oameni, fără curent electric
30 Oct 2011   •   22:11

O furtună de zăpadă a lovit năprasnic pe Coasta de Est a Americii. Ninsori puternice au acoperit de zăpadă mai multe state din zonă, unde locuitorii au fost complet nepregătiţi. Trei oameni au murit din cauza vremii, iar aproape trei milioane de americani se plâng că au rămas fără curent electric.

Iată imagini care fac pe oricine să tremure de frig. Zeci de mii de americani, total nepregătiţi pentru o asemenea vreme, au simţit pe pielea lor ce înseamnă o ninsoare de octombrie. În aeroporturi, o mulţime de pasageri au primit vestea că zborurile au fost anulate sau, în cel mai bun caz, amânate. S-a aşteptat chiar şi în aeronave.

Nici la sol nu a fost mai bine. În Connecticut, furtuna de zăpadă a doborît sute de copaci. Unii localnici au scăpat ca prin urechile acului de o tragedie.

Pennsylvania, New York şi New Jersey au îndurat, de asemenea, urgia. Nimeni nu se aştepta ca sărbătoarea de Halloween să vină cu zăpadă.

Ninsoarea n-a avut îndurare nici cu protestatarii mişcării Ocupaţi Wall Street, care şi-au instalat tabere de corturi, în oraşele americane. Bieţii demonstranţi au avut o noapte de coşmar. Pe toată coasta de est însă, milioane de oameni au rămas fără curent, iar unora alimentarea va fi restabilită în câteva zile.

 


×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close