Antena 3 CNN Externe Obama şi McCain s-au întâlnit pentru prima dată în campania electorală

Obama şi McCain s-au întâlnit pentru prima dată în campania electorală

Obama şi McCain s-au întâlnit pentru prima dată în campania electorală
17 Aug 2008   •   11:42

Candidaţii la preşedinţia Statelor Unite s-au întâlnit pentru prima dată, în campania electorală. Barack Obama şi John McCain au vorbit despre subiecte sensibile precum avortul sau căsătoriile dintre persoanele de acelaşi sex. Întâlnirea dintre Barack Obama şi John McCain a fost una extrem de scurtă. Evenimentul s-a petrecut într-o biserică din statul California, unde fiecare a răspuns, timp de o oră, întrebărilor unuia dintre cei mai cunoscuţi pastori americani.

Cei doi nu s-au putut pune de acort pe tema avortului. În timp ce Obama a susţinut că este pro-alegere, McCain a fost categoric: nu susţine o astfel de măsură. Au avut, însă, şi puncte de vedere comune: nici unul dintre ei nu încurajează cununiile între persoane de acelaşi sex. Cu toate acestea, nu au dorit să supere comunităţile homosexuale. Ambii au precizat că susţin uniunile legale dintre persoanele de acelaşi sex.

Deşi s-au aflat într-o biserică, poziţiile radicale nu au lipsit. John Mccain a promis că îl va urmări pe Osama Bin Laden până la porţile iadului pentru a-l pedepsi pentru atentatele din 11 septembrie.

Antena 3

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close