Antena 3 CNN Externe Ofiţeri din garda reginei Marii Britanii, acuzaţi că s-au fotografiat pe tronul regal

Ofiţeri din garda reginei Marii Britanii, acuzaţi că s-au fotografiat pe tronul regal

Ofiţeri din garda reginei Marii Britanii, acuzaţi că s-au fotografiat pe tronul regal
22 Apr 2009   •   18:52

Serviciul de protecţie al reginei Marii Britanii se confruntă cu un adevărat scandal după ce ofiţeri ai serviciului menţionat sunt acuzaţi că ?au realizat fotografii comice pe tronul reginei, au făcut trafic cu imagini pornografice în vestiare şi au tras focuri de armă când se aflau în stare de ebrietate?, informează Daily Mail.

De asemenea, membri ai Comandamentului pentru Protecţie Regală din cadrul Scotland Yard, atât de la Palatul Buckingham, cât şi de la Palatul St. James, au fost acuzaţi că au vândut steroizi, au adormit în timpul serviciului şi că au organizat pariuri.

Totodată, aceştia sunt acuzaţi că au introdus prieteni la petrecerile Casei Regale şi le-au oferit locurile de parcare rezervate Palatului regal când aceştia mergeau la cumpărături.

Acuzaţiile menţionate au fost făcute în cadrul procesului lui Paul Page, un fost ofiţer al serviciului de protecţie regală în vârstă de 37 de ani. Acesta a fost acuzat că a realizat o escrocherie în valoare de peste 3,3 milioane euro în care s-a folosit de Palatul Buckingham.

Paul Page a înfiinţat o companie fantomă şi a convins 57 de victime să investească într-o afacere inexistentă de imobiliare. Banii obţinuţi în acest fel i-a cheltuit la jocuri de noroc şi i-a folosit pentru a-şi întreţine stilul luxos de viaţă împreună cu soţia sa, Laura.

Paul Page a avut o adevărată flotă de maşini de lux şi a pus la cale escrocheria pentru a acoperi pierderile înregistrate la ?clubul de pariuri?, care a fost organizat şi condus de el din interiorul Palatului Buckingham. Şi soţia sa, în vârstă de 42 de ani este acuzată în acest proces, pentru că, în ultimii patru ani a tranzacţionat banii prin conturile sale bancare.

În total, 20 de ofiţeri ai serviciului secret de protecţie regală au participat cu o sumă de peste 1,4 milioane de euro pe care au pierdut-o în escrocheria cuplului Page.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: jocuri de noroc palatul buckingham
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close